ELECTROLUX EHD 60020

ELECTROLUX  EHD 60020 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena produktu ELECTROLUX EHD 60020 není známa.

 

Popis produktu ELECTROLUX EHD 60020: - Samostatná sklokeramická varná deska, šířka 60 cm - Indukční zóny - Dotykové ovládání - Ukazatel zbytkového tepla - Zkosené hrany - Elektronický programátor: Dětská pojistka, Zamknutí, Minutový ... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Petr
12.06.2012 - 20:52:00
  • Vinikající, neměnil bych
 
  • Nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Jarka
01.06.2012 - 14:02:00
  • Dříve jsem měla plynový sporák, bála jsem se, jestli se desku naučím ovládat a musím říct, že je výborná, ovládání je jednoduché, vaření velmi rychlé.
 
  • Zatím se mi zdá složitější pochopit doplňkové funkce, ještě jsem vše nezkusila.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Happyajka
04.05.2012 - 07:51:00
  • Celkově spokojenost s indukcí dobrá, protože je vše téměř okamžitě ve varu, pokud chcete.
 
  • Vadí mi větší hlučnost při vyšším výkonu. Občas se hůře ovládá dotekové ovládání.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Ruda
20.03.2012 - 08:45:00
  • Velmi rychlé vaření, sám poznal že je prozatimně zapojen na 220V a při zapnutí více plotýnek omezuje výkon aby nevyhodil pojistky.
 
  • Snad jen horší reakce ovládacích tlačítek
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

anonim
14.03.2012 - 18:32:00
  • prozatím jsme neměli možnost vyzkoušet. Ale zparcování a vzhled OK
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (4)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

lumpma
06.03.2012 - 11:13:00
  • Trochu ještě bojuju s přestupen z plynu, ale je to skvělé.
 
  • Zatím jsem si nezvykl, že sama vypíná ;o)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (5)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

aaa
27.02.2012 - 21:00:00
  • Proti sklokeramice, je to úplně jiný kafe. Hrnec s vodou se hřál na sklokeramice 6:30 a stejný hrnec se stejným množstvím vody na indukci 1:22. Co dodat SUPER
 
  • Vše je OK
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Jirka Plzeň
20.02.2012 - 09:57:00
  • Celková spokojenost
 
  • Nic podstatného
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Lenka V.
25.01.2012 - 07:26:00
  • - jednoznačně rychlost, jak ohřevu, tak snížení teploty (to je snad ještě rychlejší než ohřev :-))
  • - údržba, design
  • - někdo si ztěžoval na vydávání zvuku při vaření/spuštění větráku, ale já to naopak vítám, nevadí to a naopak vím, že vařím
  • - hrnce občas také vydají písklavý zvuk, ale to je hrnci
  • - po skončení vaření se sama vypíná, což je také velké plus
  • - vařím každý den, někdy i dvakrát a jsem maximálně spokojená
  • - tento typ mohu jen a jen doporučit!!
  • - booster to má na všech čtyřek varných plochách, ale jsou jiné příkony než u typu s 7,4kW, používám místo varné konvice
 
  • Obrázek je jiný než realita :-). Nejmenší ohřívací plotýnka je vpravo vpředu ne vzadu, ale pro někoho to je jen kosmetická vada. Mě nevadí, využívám jí nejčastěji, tak jsem chtěla aby byla co nejdále od dětí, ale nakonec nám to vyhovuje i takto.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Martin
11.01.2012 - 18:16:00
  • Nemůžu posoudit je to naše první indukční deska v domácnosti ale funguje bez problémů
 
  • Není co
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

renata
31.12.2011 - 22:43:00
  • Snadné čištění, rychlé zchlazení desky
 
  • Dnes mi utekla polévka až na stůl- měli jsme dřív sklokeramickou desku, která o tom dala syčením a prskáním vědět, tak jsem mola včas zasáhnout. Zato indukční je uplně tiše, tím, že ohřívá jen kastrol.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

marabu
18.12.2011 - 20:36:00
  • rychlost vaření
 
  • zarazily mnme barevné mapy na desce
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Jirka
12.12.2011 - 20:58:00
  • Vaří rychle, proti sklokeramice je to ohromné ...
 
  • Vše O.K.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Silvie
24.11.2011 - 17:43:00
  • jednoduché a intuitivní ovládání
  • neuveřitelná rychlost vaření
 
  • super nemám žádné výhrady
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Peeracek
26.10.2011 - 12:49:00
  • Je to naprosto parádní deska, rozhodoval jsem se mezi normalní a indukcí. Byl jsem mile překvapen jak rychle reaguje a oopravdu rychle ohřívá.Je to parádní ....
 
  • nevím o ničem
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Barbucha
15.10.2011 - 12:06:00
  • Takhle velký rozdíl v rychlosti vaření jsem nečekala! Indukční sporák je opravdu bleskový, takže nestíháte krájet brambory, jak rychle se voda začne vařit..
  • Velmi to šetří čas a taky peníze! Mohu jen doporučit.
  • Navíc se s ní dá povídat, protože píská, když je mokrá :)
 
  • trochu divně bzučí, ale to je asi tou indukcí. navíc to slyším víc, protože pod sporákem ještě nemám vestavěnou troubu. Pak to myslím bude úplně zanedbatelné.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

renmew
04.10.2011 - 08:53:00
  • Deska nahradila starší indukci od nejmenovaného výrobce od W, která se začala při ohřátí vypínat a oprava byla nad cenou této desky. Oceňujeme konstrukci bez rámečku, protože desku lze bez problému udržovat. Spokojenost, cena by samozřejmě mohla vždy být nižší, ale v tuto chvíli poměr price/value rozhodl.
 
  • Při maximalním výkonu je trošku hlučnější, ale žádné drama. Také ventilátory zapínají hned, to ale po předchozí zkušenosti vítám = nic zásadního. Ovládání je normální dotykové - s mokrou rukou nepochodíte. Toto kdysi nejlépe vyřešil jeden výrobce magnetickými otočnými knoflíky, které šlo pro učely otření desky jednoduše odebrat - ale již jsem takovou desku neobjevil.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (1)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Lenka M.
03.10.2011 - 20:54:00
  • Ovládání desky je intuitivní a bezproblémové. Deska rychle reaguje na odejmutí i aplikaci nádobí. Není příliš hlučná a design je decentní. Na běžné užívání naprosto vyhovující, mohu doporučit. Ve srovnání s obdobným výrobkem jistého českého výrobce je tato deska určitě spolehlivější.
 
  • Varné plochy na pravé straně desky jsou trochu moc blízko u sebe, pokud je deska plná, hrnce si trochu překáží.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Malvína
03.10.2011 - 09:07:00
  • Ovládání opravdu jednoduché, ohřev rychlý, polévky nepřetékají, úžasné, mohu jen doporučit!
 
  • Zatím nevím.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

niki
30.09.2011 - 07:08:00
  • snadné ovládání
 
  • 0
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Petr
13.08.2011 - 10:55:00
  • Vkusné provedení, velmi rychle reaguje na nastavení, rychle vaří
 
  • Tak jak se dá očekávat, něktéré nádobí s indukčním ohřevem nespolupracuje, naštěstí ho deska sama pozná a oznámí jeho nevhodnost na displeji
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (5)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

janina
07.05.2011 - 05:50:00
  • Velmi rychlý ohřev, bezvadně se udržuje, naprostá spokojenost.
 
  • Vše v pořádku.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

Marcela
09.02.2011 - 11:35:00
  • Vaření je neskutečně rychlé, na ovládání si musíte trochu zvyknout - použít ten správný tlak na senzory, zatím celková spokojenost s výrobkem. Mohu doporučit.
 
  • Snad jen, že asi nemohu použít větší oválné hrnce, jinak nemám žádné výhrady.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (4)

ELECTROLUX EHD 60020 P - hodnocení zákazníků

kristýna
18.01.2011 - 15:21:00
  • S výrobkem jsme zatím naprosto spokojeni. Vše funguje perfektně.
 
  • Nevím zatím o ničem.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (3)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;